Comentarii la: Respir lin. Sigur va fi bine. http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/ Ganduri mai mult scrise decat spuse Sat, 09 Jun 2012 22:29:33 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 De către: O speranţă pentru Daniel http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-2657 O speranţă pentru Daniel Sat, 31 Jul 2010 06:46:17 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-2657 [...] Daniel, are de dus o luptă grea atât fizic cât şi psihic. Nu e de ajuns faptul că trebuie să lupte cu boala, dar cu siguranţă se gândeşte şi la viitorul băiatului său. Totuşi, cred că acest copilaş ce se va naşte îi va oferi lui Daniel şi mai multă putere de luptă şi o va învinge! [...] [...] Daniel, are de dus o luptă grea atât fizic cât şi psihic. Nu e de ajuns faptul că trebuie să lupte cu boala, dar cu siguranţă se gândeşte şi la viitorul băiatului său. Totuşi, cred că acest copilaş ce se va naşte îi va oferi lui Daniel şi mai multă putere de luptă şi o va învinge! [...]

]]>
De către: nasii http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-953 nasii Fri, 19 Feb 2010 02:19:23 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-953 Succes. M-am batut cu idiotul ala de pe .com Succes Succes. M-am batut cu idiotul ala de pe .com

Succes

]]>
De către: nasii http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-952 nasii Fri, 19 Feb 2010 01:11:21 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-952 Al, esti stupid si esti rau. Atat spun. Conteaza de ce si din care motiv un om incearca sa salveze o viata de OM? Conteaza? Conteaza? Viata lui Daniel e infinit mai pretioasa de PR, de Dan Voiculescu, sau de tine. Te consider.. te consider. Merita un post din partea ta. Chiar il merita, Daniel. Abia astept, peste 10 ani sa ne amintim de acest comentariu. Al, moartea, nu are nevoie de pr. Al, esti stupid si esti rau. Atat spun. Conteaza de ce si din care motiv un om incearca sa salveze o viata de OM? Conteaza? Conteaza?
Viata lui Daniel e infinit mai pretioasa de PR, de Dan Voiculescu, sau de tine.
Te consider.. te consider.

Merita un post din partea ta. Chiar il merita, Daniel. Abia astept, peste 10 ani sa ne amintim de acest comentariu.

Al, moartea, nu are nevoie de pr.

]]>
De către: Chapeau! | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-951 Chapeau! | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici Fri, 19 Feb 2010 01:05:19 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-951 [...] Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...] [...] Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...]

]]>
De către: Leonard Costescu http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-945 Leonard Costescu Thu, 18 Feb 2010 22:52:26 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-945 Trista povestea ta, Daniel. Dar cu happy-end si asta conteaza cel mai mult. Foarte frumos si gestul de multumire pentru Dan Voiculescu. Macar pentru faptul ca a initiat o lege. O problema fundamentala. Statul trebuie sa se implice si sa ajute mai mult oameni aflati in asemenea situatii. Sa nu te superi pe mine, poate a sunat un pic ofensator, dar nu este. Este o problema generala. Poate dupa ce se va termina tot cosmarul asta, romanii vor intelege ca nu toti mogulii au sange patat. Nu am nici o legatura cu Voiculescu, ba mai mult, pana de curand il critam. Am aflat in schimb de la sora mea, care - poate e, intr-o conjunctura potrivita acum, un exemplu - ca Fundatia Dan Voiculescu este implicata in sustinerea tinerelor talente din orice domeniu. Sora mea are un vis, acela de a deveni pictorita. Uite ca si pentru ea, la fel si pentru tine - se poate. Si este frumos, al naibii de frumos, sa te simti in siguranta. Trista povestea ta, Daniel. Dar cu happy-end si asta conteaza cel mai mult. Foarte frumos si gestul de multumire pentru Dan Voiculescu. Macar pentru faptul ca a initiat o lege. O problema fundamentala. Statul trebuie sa se implice si sa ajute mai mult oameni aflati in asemenea situatii. Sa nu te superi pe mine, poate a sunat un pic ofensator, dar nu este. Este o problema generala. Poate dupa ce se va termina tot cosmarul asta, romanii vor intelege ca nu toti mogulii au sange patat. Nu am nici o legatura cu Voiculescu, ba mai mult, pana de curand il critam. Am aflat in schimb de la sora mea, care – poate e, intr-o conjunctura potrivita acum, un exemplu – ca Fundatia Dan Voiculescu este implicata in sustinerea tinerelor talente din orice domeniu. Sora mea are un vis, acela de a deveni pictorita. Uite ca si pentru ea, la fel si pentru tine – se poate. Si este frumos, al naibii de frumos, sa te simti in siguranta.

]]>
De către: Daniel Raduta http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-942 Daniel Raduta Thu, 18 Feb 2010 21:41:26 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-942 Da, sunt multi oameni, mai aproape de mine, care ar merita sa le ridic cate o statuie. Lor o sa le multumesc cu totul altfel, intr-un mod mult mai cald si intim decat un post pe un blog. Si ei au recunostinta si prietenia mea si or sa stie ca sunt acolo oricand ar avea nevoie. Plus ca sunt sigur ca unii ar prefera sa nu fie mentionati in mod public. Plus ca o sa vina si randul sa le multumesc pe acest blog, dar astept o zi de liniste in care sa fac o lista extensiva din care sa lipseasca cat mai putini. Din partea mea domnul Voiculescu poate sa-si faca reclama oricat ar vrea, PR-ul pro Voiculescu poate sa fie oricat de intins in blogosfera, atata timp cat isi va asuma al treilea angajament pe care si l-a luat: ca isi va folosi influenta pentru a aduce in discutie in mass-media si la nivel de autoritati guvernamentale problemele sistemului medical care au adus si vor aduce zeci si sute de bolnavi in situatia mea. Sper din tot sufletul ca toata valva pe marginea cazului meu sa duca la imbunatatorea situatiei pentru viitori bolnavi de leucemie si nu numai. Si daca Dan Voiculescu isi va folosi puterea si influenta politica si media sa faca valva pe marginea problemelor din sistem, asa cum a promis, atunci ii voi mai scrie un post special de multumire. Da, sunt multi oameni, mai aproape de mine, care ar merita sa le ridic cate o statuie. Lor o sa le multumesc cu totul altfel, intr-un mod mult mai cald si intim decat un post pe un blog. Si ei au recunostinta si prietenia mea si or sa stie ca sunt acolo oricand ar avea nevoie. Plus ca sunt sigur ca unii ar prefera sa nu fie mentionati in mod public. Plus ca o sa vina si randul sa le multumesc pe acest blog, dar astept o zi de liniste in care sa fac o lista extensiva din care sa lipseasca cat mai putini.
Din partea mea domnul Voiculescu poate sa-si faca reclama oricat ar vrea, PR-ul pro Voiculescu poate sa fie oricat de intins in blogosfera, atata timp cat isi va asuma al treilea angajament pe care si l-a luat: ca isi va folosi influenta pentru a aduce in discutie in mass-media si la nivel de autoritati guvernamentale problemele sistemului medical care au adus si vor aduce zeci si sute de bolnavi in situatia mea.
Sper din tot sufletul ca toata valva pe marginea cazului meu sa duca la imbunatatorea situatiei pentru viitori bolnavi de leucemie si nu numai. Si daca Dan Voiculescu isi va folosi puterea si influenta politica si media sa faca valva pe marginea problemelor din sistem, asa cum a promis, atunci ii voi mai scrie un post special de multumire.

]]>
De către: Al http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-940 Al Thu, 18 Feb 2010 21:18:47 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-940 sper ca nu te superi pe mine ca am alta parere: era frumos daca ce a facut domnul Voiculescu era un gest nemediatizat de dumnealui. eu cred ca e mult PR la mijloc (urmareste zilele urmatoare blogosfera). stii mai bine decat mine ca au fost si alti oameni de afaceri care au avut o contributie importanta si au preferat sa nu faca valuri mediatice. evident ca din locul tau lucrurile se vad altfel (perspectiva e alta cand cutitul ajunge la os). si de asemenea calul de dar nu se cauta la dinti. cunosc oameni din BD care au facut sacrificii mai mari pentru tine decat Voiculescu. cu un impact mai redus, e adevarat. e de apreciat ca un milionar in euro doneaza (spre deosebire de altii). dar nu cred ca merita un post din partea ta. sunt oameni mai aproape de tine care ar merita. sper ca nu te superi pe mine ca am alta parere: era frumos daca ce a facut domnul Voiculescu era un gest nemediatizat de dumnealui. eu cred ca e mult PR la mijloc (urmareste zilele urmatoare blogosfera). stii mai bine decat mine ca au fost si alti oameni de afaceri care au avut o contributie importanta si au preferat sa nu faca valuri mediatice. evident ca din locul tau lucrurile se vad altfel (perspectiva e alta cand cutitul ajunge la os). si de asemenea calul de dar nu se cauta la dinti.
cunosc oameni din BD care au facut sacrificii mai mari pentru tine decat Voiculescu. cu un impact mai redus, e adevarat. e de apreciat ca un milionar in euro doneaza (spre deosebire de altii). dar nu cred ca merita un post din partea ta. sunt oameni mai aproape de tine care ar merita.

]]>
De către: Chapeau! | Adrian Ciubotaru http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-939 Chapeau! | Adrian Ciubotaru Thu, 18 Feb 2010 21:17:30 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-939 [...] on 18.2.2010 1. Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...] [...] on 18.2.2010 1. Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...]

]]>
De către: Daniel Raduta http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-938 Daniel Raduta Thu, 18 Feb 2010 20:53:05 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-938 Cred ca Alina a scris randurile astea, nu? Poate nu am fost chiar un exemplu, dar daca am reusit sa pun pe ganduri alti oameni, ma bucur mult. Daca alti oameni se uita altfel la viata lor acum, atunci inseamna ca am fost un om important. Cred ca Alina a scris randurile astea, nu?
Poate nu am fost chiar un exemplu, dar daca am reusit sa pun pe ganduri alti oameni, ma bucur mult. Daca alti oameni se uita altfel la viata lor acum, atunci inseamna ca am fost un om important.

]]>
De către: Cand nu te astepti « Spuick3ru http://danielraduta.ro/2010/02/18/409/respir-lin-sigur-va-fi-bine/comment-page-1/#comment-936 Cand nu te astepti « Spuick3ru Thu, 18 Feb 2010 18:28:13 +0000 http://danielraduta.ro/?p=409#comment-936 [...] Potrivit reportervirtual domnul Dan Voiculescu va acoperi diferenta de bani pentru operatia  lui Daniel Raduta, in [...] [...] Potrivit reportervirtual domnul Dan Voiculescu va acoperi diferenta de bani pentru operatia  lui Daniel Raduta, in [...]

]]>