Iertare că nu v-am mai dat de știre despre mine de ceva timp, dar am fost epuizat fizic și psihic. Cam de o săptămână lucrurile merg mai bine, adică intestinele mele au început să se refacă dupa atacul noului sistem imunitar. Acum nu mai primesc hrană în venă, mănânc aproape normal și am mai multă energie. A început cu ocazia asta procesul de reducere a imunosupresiei noului sistem imunitar (care imunosupresie era destul de mare) și sperăm că se va desfășura fără sincope, adică odată cu această reducere să nu apară alte efecte grefă contra gazdă (adică noul sistem imunitar să afecteze vizibil alte organe).

Această reducere a imunosupresiei cât mai curând este foarte importantă pentru că … RMN-ul făcut săptămâna trecută a arătat ca tumorile solide în care a evoluat leucemia încă nu au dispărut. S-au redus considerabil, dar nu au dispărut așa cum speram eu. Iar noul sistem imunitar trebuie să le elimine, așa încât vitalitatea lui trebuie să fie cât mai puțin afectată de imunoupresie.


38 comentarii on Una calda, una rece

  1. Maria spune:

    Hristos a inviat!

  2. Bejinariu Mariana spune:

    Ma bucur ca totul merge bine! Mi-as fi dorit ca si sotul meu sa fi putut lupta cu aceasta boala dar cand a fost diagnosticat cu leucemie galopanta limfoblastica a fost prea tarziu. A trait doar 5 zile de la aflarea diagnosticului. Am ramas cu mii de intrebari fara raspuns, cand a aparut boala, ce anume a declansat-o si multe altele. I-ti doresc multa sanatate!

  3. Anda Stirbu (Drugau) spune:

    Buna, Daniel!
    Iti dorim din tot sufletul multa sanatate, sa te faci bine repede si totul sa revina la normal in viata ta! Si parintii mei iti doresc multa sanatate! Si sa stii ca suntem cu totii alaturi de tine!
    Sanatate multa si sa ne revedem sanatosi cu totii la Buzau!

  4. Maria spune:

    Daniel,in fiecare zi astept sa vorbesti cu noi,astept sa-mi spui ca esti bine si ca vei fi si mai bine.Nu poti scapa de noi,de dorinta si gindurile noastre bune pentru tine.Sanatate multa si putere!

  5. giorgiana spune:

    totul bine, cu tine? sper din suflet ca esti in regula si la fel de optimist…

  6. lancel spune:

    Dead written written content , thankyou for entropy.

Lasă un răspuns

*