“Mi-e greu, mi-e foarte greu”
“Te cred ca iti este greu, insa toate astea reprezinta doar noi si noi provocari.”

Este dialogul nostru din vis, de acum cateva zile. Il visez foarte rar pe Madalin si, de obicei, in momente grele.

Sunt foarte obosita. S-au strans zi dupa zi tot felul de probleme, frustrari, nelinisti. Energia mea e undeva jos. Dorm mult si ma trezesc la fel de obosita.
Hehe, nu duc lipsa de provocari. :)

In tot acest gri pe care-l vad in jur, imi razbate in minte un mesaj pe care l-am primit de ziua mea. Mi s-a parut cel mai frumos lucru care mi s-a spus atunci si care mi se potriveste foarte bine:

“Fuck it, go wild!” (Silviu, daca citesti asta, multumesc din nou)

Astept momentul acela si pas cu pas sa ma ridic iar. Clar, dupa cum ma simt, nu ma grabesc nicaieri. :)


4 comentarii on “Fuck it, go wild!”

  1. Mihaela Barascu spune:

    Au trecut sase luni fara Mihai,fara caldura imbratisarii lui,zambetul,umorul,tandretea,fara fiinta lui minunata…M-a definit ca femeie,mi-a umplut viata 13ani,ani plini,adevarati si frumosi.Timpul trece si golul se adanceste,ma prefac uneori ca e bine,ca s-a atenuat suferinta …dar nu e ,ma izbesc mai grozav de realitatea cruda.Imi pare rau ca nu-ti pot spune cuvinte incurajatoare,motivationale,deocamdata nici eu nu cred in ele…traiesc acum ,incet cu timiditate,asist la cele ce se intampla in jur si incerc sa iau parte, sa ma incadrez in noua viata pe care nu mi-o doream.

  2. Jean Valjean spune:

    @Mihaela: Stiu, este greu, la mine au trecut 10 luni, la Raluca 8 luni. Este bine ca avem aici un loc unde sa ne impartasim durerea pentru jumatatea pierduta. :(

  3. Cgv spune:

    Imi pare rau ca ati ajuns intr-o asemenea situatie. Sa traiesti fara o relatie cred ca e mult mai usor decat sa ai una si apoi sa o pierzi. Cum ati ajuns in aceasta situatie?

Lasă un răspuns

*