ieri, intr-o nevoie acuta de a fi singura, in semi-intuneric eu cu gandurile mele, am mers la film, la Sun Plaza. singura in sala. singurul film care rula la ora aceea era “The Hobbit: An Unexpected Journey”.

nu vroiam sa-l vad neaparat. mi s-a parut plictisitor si totusi, a fost un dialog, singurul, care m-a facut sa nu regret ca am intrat.

“Galadriel: Why the Halfling?
Gandalf: Saruman believes it is only great power that can hold evil in check, but that is not what I have found. I found it is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay… small acts of kindness and love. Why Bilbo Baggins? That’s because I am afraid and he gives me courage. “

tot timpul am incercat sa gasesc invataminte intre filmele vazute, cartile citite intr-o anumita perioada si viata mea din perioada respectiva.
acum este vorba de putere. pentru mine, insa, este vorba de puterea interioara, pe care o am. stiu asta.
doar ca, de multe ori, forta aceasta interioara ma agreseaza pentru ca incearca sa reduca suferinta, durerea, lacrimile si imi zice: “asta e. mergi mai departe. esti un stalp in calea oricarei furtuni.”
si sunt, de cele mai multe ori. alteori, nu sunt. si atunci mi-e greu sa ma asez, macar pentru scurt timp, si sa las loc si suferintei si durerii si lacrimilor. inca invat, prin gesturi mici de bunatate si iubire fata de mine.

ascult Brian Crain. tare ma linisteste. as vrea sa fiu fata aia din acest videoclip.


7 comentarii on “two spirits soar”

  1. Silviu spune:

    Raluca, tu stii foarte bine ca esti TARE! ;) Ramai asa!

    Piesa lui Brian Crain e superba… nu ma mai plictisesc de ascultat!

    • Stiu ca-s tare, Silviu. Ce nu stiu si invat e ca pot sa fiu si “down” uneori, cu tot ceea ce implica asta.

      • Silviu spune:

        Raluca, chiar daca din fericire nu ma aflu intr-o situatie similara, cred ca cu totii avem urcari si coborari chiar de la o zi la alta.
        Important e sa avem motive si putere sa ne ridicam! :)
        Iar un izvor mai puternic de putere decat Vladut nu cred ca exista!
        Simt asta cu al meu Vladut. :)

  2. Sol spune:

    Trocadero.Am o poza similara…Si cu el langa mine!Multa putere,ai de ce sa fii un stalp,pentru furtuna din sufletul tau!

  3. Andreea spune:

    Fata aia din videoclip este o bucatica din tine, din sufletul tau … bucatica aia pe care am cunoscut-o in facultate. :) Ce-ar fi sa o scoti si pe ea la o plimbare in paris … poate la vara? Sa pui poza cu ea pe facebook … abia astept sa o admir. Te pup. :-*

  4. Stefana Mirona spune:

    Nu ma cunosti. Iti/va urmaresc blogul de ceva timp. Si de fiecare data ma emotioneaza pana in adancuri. Nu-mi pot imagina prin ce ati trecut sau prin ce treci tu acum, trebuie sa fie foarte greu. Moartea este cel mai crud lucru din lumea asta; restul, toate in cea mai mare masura pot fi reciclabile. Citind povestea voastra, pe care amandoi ati redat-o atat de bine, ma transport instantaneu printre randurile – sentimentele voastre. Esti un stalp, intr-adevar. Si cred ca daca iti vei permite sa fii ‘down’, nu te vei sparge. Exista un timp pentru toate.

    PS: pentru mine esti fata din videoclip. te aseman si iti atribui imaginea fara sa-ti fi citit, intai, randurile.

    PS2: sper sa nu intrec nici o masura spunandu-ti asta, dar ai putea sa faci/publici un roman din doua parti: El si Ea, din acest blog plus comentarii. Pentru ca totul, toata povestea e un sir de evenimente emotionante, complexe si care merita sa fie auzite/cunoscute. Pentru mine, eu care nu va cunosc, vocea lui inca imi suna vie.

    Exista un timp pentru toate…
    Iti doresc multa putere si seninatate.

  5. maia spune:

    frumoasa piesa, iti recomand si ludovico einaudi…

Lasă un răspuns

*