Ma bucur enorm sa primesc in fiecare zi mesaje de sustinere de la oameni cu care nu am mai vorbit demult sau pe care nici nu-i cunosc. Oameni din Bucuresti, din alte orase sau de peste hotare. Multi din ei vor sa doneze si nu stiu cum sa o faca.
Deocamdata, pe lista de donatori sunt 160 (cifra absolut impresionanta) de persoane, din care aproximativ 40 (aproape toate din Bucuresti) au grupa mea. Adica sunt mai mult decat suficiente. Si cum tratamentul o sa dureze cateva luni, voi avea nevoie de donatii in cateva reprize, in special din partea celor cu grupa mea. Asadar, persoanele din provincie sau din afara tarii nu trebuie sa-si faca griji acum. Asa cum am mai spus insa, va incurajez si va rog sa donati sange chiar daca nu sunteti siguri ca ajunge la mine. O sa fericiti cu el alti oameni.

Astazi pot sa va spun si cat de mult conteaza sangele vostru pentru un bolnav: ieri ajunsesem la cel mai scazut nivel al hematiilor din sange (globulele rosii). Asta inseamna o anemie destul de severa: faci cativa pasi si gata, ai ametit. Eram nevoit sa stau aproape exclusiv pe spate, in pat, pentru a ma simti in echilibru. Ieri seara am primit prima transfuzie de sange. Adica cam cat a donat o persoana. Azi dimineata Raluca a observat ca urechile mele au devenit rosii dupa o lunga perioada de timp iar eu pot sa ma misc acum in voie prin camera. Chiar am iesit putin din rezerva si m-am intors pe propriile-mi picioare.


13 comentarii on Multumesc inca o data!

  1. Anonymous spune:

    Insanatosire grabnica si astept sa citesc postari din ce in ce mai pozitive! Suntem alaturi de tine pentru orice fel de ajutor ai nevoie! Cristina (Ichim)

  2. Anonymous spune:

    Salut Dan,

    Acum 2 ani am demarat o actiune de strangere de fonduri pt Antonia, o fetita care a avut acelasi diagnostic (chiar ceva mai complicat). Impreuna cu tine si cu restul colegilor din BitDefender am reusit de i-am dat o sansa la viata.

    Dupa 2 ani de tratament in diferite clinici din strainatate boala a avut remisie totala si ea va petrece primul craciun in Romania vindecata.

    Noi suntem alaturi de tine si suntem siguri ca vei trece bine peste aceasta grea incercare!

    Ciprian

  3. ralu spune:

    Hei hei, ma bucur sa aud ca esti mai vioi cum ar veni :-p. Sa nu faci pe speedy gonzales prin salon ca ii va fi vreu Ralucai sa alerge dupa tine :D . Si pana la urma pe ea o alearga bebelusu din burtica!

    Cu drag,
    Raluca

  4. Alina Zainea spune:

    As vrea sa donez, dar nu pot … greutatea nu-mi permite.Tot ce pot sa fac este sa gandesc pozitiv si sa sper ca alaturi de toti cei care se gandesc la starea ta de sanatate sa-ti trasmitem energie benefica care sa-ti dea increderea si forta de a depasi acest moment. Gandirea pozitiva cu siguranta va influenta organismul tau sa lupte!

  5. Anonymous spune:

    As vrea sa donez dar habar nu am cum si unde in Bucuresti . Sper sa te ajut pe tine sau daca nu, pe altii . Astept vesti !

  6. ANITA spune:

    Sunt convinsa ca vei reusi sa te faci bine cat mai repede cu asa oameni minunati,care stiu sa daruiasca.
    Te admir mult!

  7. cristina spune:

    Imi pare rau sa aud ca esti bolnav…Te cunosc din scoala generala si stiu ca esti un luptator…sunt sigura ca o sa te faci bine…suntem alaturi de tine!

  8. aida spune:

    iti uram din suflet multa sanatate, curaj…si sa st ca suntem alaturi de tine

  9. Andreea Moinescu spune:

    Saluti Daniel! Ma bucur mult ca te simti mai bine, nu stiu daca ai observat dar si soarele a fost de partea ta si dupa multe zile innorate azi a fost foarte vesel. Eu zic ca asta e un semn bun :)

    Mult curaj si optimism in continuare, cu totii ne gandim la tine!

  10. Mihai spune:

    Mult curaj si multa incredere. Ai o multime de oameni langa tine si sustinere din toate colturile lumii!

  11. iancu spune:

    Multa sanatate iti doresc…

  12. Doina spune:

    Te admir mult , stiu cat de mult ai luptat sa devii ceea ce esti si nu cred ca nu vei putea reusi si de data asta ; sunt mihnita de ceea ce ti se intampla ; nu este drept ; totul este sa crezi in Dumnezeu si in puterea lui ; ai incredere , fii curajos si nu uita niciodata ca suntem multi cu gandul si inima alaturi de tine ; trebuie sa te faci bine si stim cu totii ca asa va fi . Sanatate multa si ganduri bune .

Lasă un răspuns

*