Astazi, spre seara, s-a lasat linistea la Milano. O liniste adanca si eliberatoare de suferinta.
Va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de noi in toti acesti aproape 3 ani! Voi reveni.


42 comentarii on S-a lasat linistea

  1. tugui nicolae spune:

    Sincere condoleanţe!

    In memoria lui Dany ar trebui sa infiintam o fundatie umanitara care sa-i poarte numele: Fundatia umanitara Daniel Madalin Raduta, dar sa nu uitam sa promovam si talentele scolii romanesti.
    Doar prin intoarcere la origini (haideti sa redescoperim Dacia!) , credinta in Dumnezeu si cercetare stiintifica va fi eradicata intr-o buna zi aceasta boala necrutatoare, iar Romania va deveni un far conducator intre popoarele lumii.

    Dumnezeu să-ţi lumineze calea şi să te primească în Împărăţia Lui!

  2. [...] Daniel Răduţă nu mai e cu noi, a plecat într-un loc – oricare şi oriunde ar fi! – în care lui îi este mai bine. În ultimele luni a avut dureri şi a trăit mai mult în spital, iar speranţa îl cam părăsise, gonită de durere. Multă durere. Deci e mai bine, a plecat împăcat şi liniştit, în somn. [...]

  3. [...] am sperat, am crezut că a adus fericire şi viaţă unui om. N-a fost să fie. Eu nu pot să spun condoleanţe e prea convenţional. Pot doar să spun că s-a frânt, poate, aşa cum spune Ruxa, a pornit pe-un [...]

  4. Vica spune:

    Sincere condoleanţe! Mult curaj şi împăcare familiei şi celor apropiaţi…

  5. Marieta spune:

    Bună seara Raluca,
    Nu ne cunoaştem şi nici nu e nevoie şi nu cred că ne vom întâlni vreodată. Doresc să-ţi spun că Daniel, problema lui de sănătate, toate astea au fost un fel de imbold. Daniel va rămâne în memoria celor care s-au implicat, mulţi, foarte mulţi, furnicuţele anonime, ca un simbol al luptei pentru supravieţuire. El n-a reuşit, dar eu sper că sunt mulţi alţii care, urmându-i exemplul de luptător, vor reuşi.
    Nimic din ceea ce aş putea eu spune nu te va consola în vreun fel. Poate doar cuvintele astea:
    Curaj, rezistă, ai grijă de Vlăduţ!

  6. Csongi spune:

    Buna seara Raluca,

    Eram pe Twitter acum cateva minute si acolo se scrisese despre Daniel… Am cautat informatii despre el, am gasit blogul, am citit cateva pagini bune din el.

    Chiar daca nu l-am cunoscut, bunatatea si corectitudinea acestui OM se transmite prin monitorul laptopului. Imi pare rau ca s-a stins, ca nu mai e printre noi, voi, ca a plecat prea devreme.

    Se spune ca nimic nu se intampla fara un scop anume. Cred ferm in acest lucru si cred la fel de ferm, ca afland despre el, citind despre el, viata mea a fost schimbata. M-a facut sa ma gandesc la ce am, la familia mea, la cei care conteaza cu adevarat in viata asta.

    Presupun cat de greu iti poate fi, acum, ca nu mai este langa tine. Stiu, asa cum zice si Marieta mai sus, ca nimic, nici un cuvant nu te poate consola in clipele acestea triste… Iti doresc doar sa ai puterea de a te uita inapoi cu drag la clipele de bucurie traite impreuna, sa rezisti acum, in aceste clipe de grea incercare si mult curaj si putere pentru a merge mai departe in viitor!

    Ai grija de Vladut si fiti puternici, pastrand vie amintirea lui Daniel!

  7. Adi Pircalabu spune:

    Dumnezeu sa-l ierte, a fost un luptator si o sa mi-l amintesc intotdeauna ca un lider si un bun organizator.
    Fiti tari si dupa ce trece agitatia de moment mergeti mai departe, tineti capul sus si privirea inainte.
    Multa bafta.

  8. [...] Daniel Madalin Raduta, tinarul care ne-a aratat ca imposibilul e posibil, care ne-a unit pe toti – stiuti sau nestiuti intre noi -, care pentru mine a fost EXEMPLUL ca se poate sa depasesti si cele mai indepartate si imposibile limite, a plecat pe 18 mai 2012. [...]

  9. steluta spune:

    O veste trista si dureroasa pentru toti cei care l-au cunoscut. Pe oamenii buni ii ia Dumnezeu mai repede.
    Odihneasca-se in pace!

  10. [...] omul a reuşit. Daniel Răduţă nu a reuşit să apuce ziua de astăzi, dar se pare că efortul făcut de online i-a oferit suficient răgaz cât să-şi vadă copilul [...]

  11. Anca Apostol spune:

    Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

  12. Alina spune:

    Curaj, Raluca! Rugaciunile noastre se indreapta catre voi.

  13. Corneliu spune:

    Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Madalin.
    O imbratisare de departe familiei si celor dragi.

  14. DD spune:

    Si eu l-am cunoscut…Un om extraordinar…Sincere condoleante!

  15. beatrice spune:

    O veste foarte trista pentru noi, nici nu-mi gasesc cuvintele..
    L-a luat Dumnezeu sa se odihneasca la El..
    Coondoleante familiei si multa putere!!

  16. Clara spune:

    Sa se odihneasca in pace. Si tu sa nu uiti ca ti-a ramas cea mai buna parte din el.

  17. [...] scriu altceva decât să transmit informația, așa cum este ea: Daniel Răduță ne-a părăsit. S-a lăsat liniștea. Related [...]

  18. Alexandru Cucu spune:

    Nu o sa încep să zic acum ce șef bun mi-a fost (atât cât s-a putut) sau că a făcut și a dres sau mai știu eu ce, ci doar că a fost un MARE OM! Mi-l voi aminti cu plăcere și îl voi respecta în continuare chiar dacă el nu mai este…

    Sincere condoleanțe, Raluca! Nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar, pe cât posibil, bucură-te de jumătatea lui Daniel care trăiește și-ți face viața fericită!

  19. Dragos spune:

    Daniel a lupta si asta a dovedit un mare caracter. Orice s-ar intampla nu a plecat definitiv, el va ramane cu noi intr-o forma sau alta.

  20. Sanda spune:

    Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  21. Alexandra L. spune:

    Madalin a fost un OM deosebit. L-am cunoscut si l-am considerat intotdeauna mai mult decat un prieten apropiat, a fost ca un frate mai mare pentru mine. Ma doare foarte tare sa scriu la timpul trecut despre el. A fost un exemplu pentru noi toti, un luptator care a pretuit viata. Am sperat mereu ca se va face bine. Ma consolez cu gandul ca si-a gasit linistea, ca acum este printre ingeri si nu va mai simti durerea pe care a simtit-o in toti acesti ani. Vreau sa cred ca ne priveste de acolo de sus si ne aude gandurile si rugaciunile. Stiu ca acolo sus nu este singur, la fel cum nici voi Raluca si Vladut nu sunteti singuri. Va iubesc si va imbratisez in gand cu drag pe toti trei!

  22. Coles Rosalia spune:

    Condoleante familiei!!Imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat:( Dumnezeu sa il odihneasca in pace !

  23. Lumi spune:

    Ne luam ramas bun,cu inimile zdrobite…odihneste-te in pace! :(
    Condoleante!!!

  24. giorgiana spune:

    atat de rau imi pare…

  25. ciprian spune:

    Dumnezeu sa il ierte !!

    • Lili spune:

      Nu l-am cunoscut personal, dar il stiam atat de bine din povestirile Olimpiei, fiica mea, cu care era colega de serviciu. Sper din tot sufletul ca pentru cei plecati atat de devreme exista un loc special, ca sunt acolo unde durerea nu-i mai poate atinge. Raluca, iti doresc sa poti ingropa adanc durerea si sa ramai doar cu amintirile frumoase. Ai grija de tine si de baietelul vostru! Iti doresc multa putere.

  26. Iti doresc putere si credinta neclintita ca acum, pentru el, a venit linistea si lipsa durerii. Tu ai nevoie de tot sprijinul din lume pentru ati creste baiatul si sa inveti sa traiesti cu golul. Sincere condoleante.

  27. Petru spune:

    Vestea a venit ca un pietroi. Nu i-am mai urmarit cazul de la finalul lui 2010 si stiu ca era ceva mai bine, stransese banii pt Milano…

    Am crezut cu toata fiinta ca va invinge boala.

  28. Elena Matei spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace CONDOLEANTE FAMILIEI.

    • Maria Negru spune:

      I-am vazut, pe Raluca si Madalin, in filmul nuntii lor.I-am privit cum dansau si mi-au dat lacrimile pentru ca mi se parea atat de frumos!Sunt dezamagita ca lucrurile frumoase de multe ori nu au sanse, fara sa stim a cui e vina.
      Dumnezeu sa sa il odihneasca in pace!
      Suntem alaturi de familiile Raduta si Vlad in greaua incercare la care au fost si sunt supusi.Fam.Negru

  29. MARIUS spune:

    Condoleante…….nu sunt cuvinte de spus,totul este in suflet…
    DUMNEZEU SA IL IERTE…..

    • Nastase Elena spune:

      Sincere condoleante familiei Raduta-Eremia.
      Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Daniel-Madalin, un tanar deosebit care s-a luptat pentru a invinge boala, dar boala l-a invins.

  30. Gabriela Alexandru spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

*