O sa va dau pe scurt cateva informatii urmand ca atunci cand Madalin va reusi sa se conecteze la internet sa revina mai pe larg.

Duminica dupa-amiaza au ajuns (el impreuna cu fratele lui) la Milano. Luni dimineata, s-au intalnit cu doctorul. Le-au luat amandurora sange, pentru a reface testul de compatibilitate. Aceste analize ar trebui sa vina in maxim 10 zile. Joi si vineri, Madalin va merge din nou la spital pentru a face toate analizele pre-transplant (analize de sange, plamani, inima,  punctie in maduva, banuiesc ca mai sunt si altele).  In functie de aceste analize starea lui generala va fi reevaluata. In acelasi timp, investigatii amanuntite i se vor face si fratelui lui, acesta fiind donatorul.

Dupa aceste analize, in cel mai scurt timp posibil, va urma pregatirea pentru transplant. Asta inseamna o cura dura de chimioterapie pentru Madalin si niste injectii care sa stimuleze productia de celule stem pentru fratele lui.

Si apoi transplantul…

V-am prezentat pe scurt ce a vorbit cu doctorul. Sper ca astazi sa rezolve cu internetul, pentru a va putea comunica si alte aspecte pe care poate nu le stiu nici eu.


4 comentarii on Pe scurt

  1. anonim spune:

    haide, barbia sus. o sa fie bine, ai sa vezi. imi pare rau ca nu-s in tara, ca as fi vrut sa-ti dau o imbratisare adevarata, ca de la mamica la mamica.

  2. irongates spune:

    Curaj, trec toate, venim la botez. Sa va imbratisam pe toti 3.l

  3. James spune:

    46 CAZURI DE BOLI GRAVE.AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU AL TUTUROR http://www.facebook.com/group......8318893579

  4. [...] cum v-au spus şi zânele şi Raluca, Daniel este deja la Milano, unde face teste în vederea transplantului. Pe blogul lui ne va ţine la curent cu tot ce va urma [...]

Lasă un răspuns

*