Am vorbit ieri cu Madalin, aflase si el de disparitia lui Mile. M-a rugat sa scriu cateva cuvinte, el fiind prea obosit si afectat s-o faca.

Mile, iti multumim!

Mile, tu ai fost unul dintre primii Oameni, care au sarit in ajutorul nostru, fara ca macar sa ne cunosti. Ti-ai scos casca ta, care te-a aparat de atatea si atatea ori in deplasarile tale, la licitatie si ai strans in jurul tau alti Oameni care au facut posibil evenimentul de la Timisoara, din 27 februarie. Tare ne-am dorit sa va multumim personal, tie si sotiei tale! Dar timpul nu a mai avut rabdare.

Pentru noi, draga Mile, ai fost un Inger intre Oameni. Acum esti un Inger intre Ingeri. Sa ai grija de copiii ingeri, copii pe care i-ai iubit atat de-a lungul vietii tale.

Mile, iti multumim!


36 comentarii on “Totusi este trist in lume!”

  1. cezar spune:

    Rip Mile! Asa se intampla de multe ori in viata… un om bolnav cu inima sa zicem traieste mult si bine iar unu sanatos moare dintr-un foc. Dumnezeu le stie pe toate el ne leaga si ne dezleaga. Sper sa-i fie bine acolo unde s-a dus, e o mare pierdere pentru Romania.

  2. Clara spune:

    Trebuie sa te faci bine de dragul lui. Si-a dorit enorm asta. Acum trebuie sa lupti de doua ori mai mult.
    Da?!?
    Sa faci asta pentru noi toti care asteptam vindecarea ta ca pe o minune.
    Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de sufletul lui bun

  3. Becali GiovaNNi spune:

    Prea obosit si afectat s-o faca? Nu cumva si ala sta sa crape, fiindca operatia a fost un fiasco? Iar voi ascundeti adevarul? Sau ati fraierit prostii, ati luat 150.000 de euro si totul e o escrocherie? :) )

    • Raluca Raduta spune:

      Dragul meu,

      Nu o sa sterg acest comentariu, insa, daca ai chef de ironii si sa-ti bati joc in aceste momente cauta te rog alt loc.

    • Rodica spune:

      Ti-a cerut cineva parerea!?Ai destule locuri unde sa postezi astfel de comment-uri……du-te la “var-tu Gigi”sa-ti dea si tie 150.000 sa-ti faci transplant de creier si sa dea D-zeu sa-ti si reuseasca ca sa-ti dai seama ca meriti sa traiesti in Romania!

    • Diana Stoleru spune:

      Draga domnule care te ascunzi in spatele numelui altcuiva,

      Nu te cunosc, nici nu ma intereseaza sa o fac vreodata. Este important sa intelegi ca indiferent de supozitiile domniei tale, chiar exista un om care se afla intr-o situatie extrem de fragila, dupa un transplant de maduva.

      De asemenea mai exista sotia lui, care abia a devenit mama.

      Daca simti nevoia sa-ti arati coltii undeva, te asigur ca exista multe locuri potrivite pentru o astfel de indeletnicire. Imi vin in minte cateva, dar ma abtin de la nominalizari.

      Daca Raluca nu a sters comentarii pana acum, e pentru ca e mult prea de treaba. Cum si eu am acces la credentialele de pe acest site, te asigur ca la urmatorul astfel de comentariu, nu ma voi impiedica in nici un click pentru a-l sterge.

    • Laura spune:

      Wow, ma intrebam cat mai dureaza sa apara un idiot si pe un astfel de blog. Au mai fost cateva incercari dar tu esti campionul, bravo. Sa traiesti bine! ;)

    • Miha spune:

      Incredibil.incredibil cata prostie poate zace in tine. ar trebui sa stii o chestie banala. daca n-ai fost educat intr-un anume fel nu e vina parintilor. exista si autoeducatie. dar tu nu esti un om lipsit de educatie. stii scrie. esti un sarac spiritual. esti un nesimtit care nu-si poate depasi frustrarile, sincer ce-o fi in capul tau? chiar n-ai 2 neuroni care sa faca sinapsa? faci parte din categoria aceea de oameni care nu merita sa fie ajutati vreodata. si cand spun ajutati nu ma refer cu bani. cu nimic. ma gandesc asa acuma, daca ti s-ar strica masina in mijlocul drumului ai cere ajutor “fraierilor”?, daca te-ar durea maseaua te-ai duce la un “fraier” de dentist?, daca ai avea vreun necaz ai cere ajutorul cuiva (nu neaparat bani, sfaturi de exemplu), probabil “fraierilor” din viata ta…
      este asa o vorba, daca nu poti sa fii bun macar nu fi rau!
      oamenii… oamenii se ajuta intre ei. cei cu neuroni care fac sinapse. daca pot.
      Familiei Raduta ii doresc multa sanatate si bucurii. Doamne ajuta!

    • felice spune:

      Imbecil , care nu intelegi durerea , dispari de aici, ca nu e locul viermilor pe acest site.

      Daniel, sanatate multa. Raluca, felicitari pentru Iustin. Deja e un mic erou!!

      Mile Dumnezeu sa te aseze intre ingeri!!!

    • Miha spune:

      Hai sa vorbim in termenii tai. statistic adica. esti unu la un milion adica idiot-retardat frustrat si prost(acorda tu in gen si nr si caz).tu, nu inteleg de ce nu iti faci blog? in lumea ta s-ar gasi prietenii tai (inexisteni, ireali si nici macar virtuali) si ai fi fericit acolo.cu ei sanatosi si saraci ca tine. viata nu e chiar asa roz pt toata lumea. nu trebuie sa empatizezi ca nu e cazul. mai tu dak ai avea un animal l-ai duce la doctor? sau l-ai gaza, l-ai jupui si i-ai scoate ochii pentru ca stii ca e nemuritor? eu nu pot sa vorbesc despre oameni cu tine pentru ca inca esti la nivelul primatelor. daca zici tu ca ai neruoni multi eu o sa te cred pentru ca nu e bine sa te pui cu retardatu. eu cred ca ai neuroni si ca aia plutesc intr-o mazga care iti intuneca privirea. ratiunea nu ti-o intuneca pentru ca nu o ai.
      si da, fa-ti blog si scrie acolo tot ce vrei nu-i deranja pe altii care nu vor sa fie buni ci chiar sunt. pe mine ma exclud din discutie, ca asa se face intr-o discutie civilizata. si cum ziceam, esti nesimtit si prost, in continuare si sarac cu duhul. adminii ar trebui sa-ti baneze ip-ul, id-ul, ca nu e locul tau aici printre oameni. daca trebuie sa mi-l baneze si pe-al meu asta este, m-am cenzurat cat am putut…
      inca o chestia, un om are o identitate. tu Ionica, vreau eu sa iti zic asa, n-ai coloana vertebrala sa iti asumi niste lucruri. nu pentru ca nu esti bun ci pentru ca esti prost.
      sunt 2 moduri de a iesi in evidenta. cu lucruri rele sau bune. tu ai ales calea gresita. n-am inteles o chestie, daca nu cunosti omul si nu ai nicio treaba cu el cum intri in “casa” lui si-ncepi sa-”njuri”? retoric, desigur.
      Mile, RIP!

    • Jorjet spune:

      Cred că meriţi un răspuns civilizat pentru că cele două idei lansate de tine ar putea trece şi prin mintea altora.

      Idea 1. Daniel nu o să se facă bine
      Nici o sumă de bani nu o să te facă Dumnezeu, totuşi eu aş vrea să fiu împăcată că s-a făcut tot ce era omeneşte posibil.

      Ideea 2. Totul e o escrocherie
      Dacă nu eşti sigur informează-te, cere alte dovezi decât cele deja furnizate aici, anunţă poliţia.

      Şi acum o întrebare pentru tine, ca să schimbăm puţin rolurile. Nu cumva te simţi mai liniştit că nu ai participat cu nimic dacă îţi spui că totul e fie degeaba fie o escrocherie?

  4. [...] intersectat cu Mile în câteva rânduri şi, acum nici o lună, ne-am regăsit în campania pentru Daniel Răduţă. El om de zăpadă, eu zână, – oameni nebuni care cred în poveşti cu happy end! Alături de [...]

  5. Jean Valjean spune:

    Totusi, no ofense, dar cautati putin timp si incercati sa scrieti ceva cum trebuie despre Mile..

    • Alina spune:

      Draga Jean,

      Toate la timpul lor.Te rog,inainte de a spune altora sa o faca, scrie si tu.No offense, bineinteles!Chiar nu e momentul sa aruncam cu venin, ce zici?

      • Jean Valjean spune:

        Ok, e mai bine acum.. pe situl sau inca scrie “Timisoara pentru Daniel”
        http://milecarpenisan.ro/

        Ma obisnuisem cu Mile… asa si cu Adelin Petrisor sau Catalin Radu Tanase.
        Acesti jurnalisti soldati care isi risca adeseori viata ca noi sa avem stiri obiective.
        Intotdeauna eram atent la stirile celor 3.. scuze, acum mai sunt doar 2.
        Adio Mile, multumim pentru tot !

  6. Sorina Enea spune:

    Am urmarit si urmaresc periodic acest blog, pentru ca imi pasa si pentru ca vreau sa stiu. Este pentru prima data cand imi fac simtita prezenta pentru ca sunt revoltata de ceea ce am citit mai sus.

    Draga Dle “Becali GiovaNNi “, desi nu meriti sa ti se atribuie acest “apelativ”(evident la “Dle” ma refeream, ca oricum nu ai demnitatea de a-ti sustine opiniile, decat ascunzandu-te in spatele unui pseudonim). NU iti inteleg frustrarea dar mai ales rautatea. Nu cred ca ti-a bagat mana in buzunar sau te-a obligat in orice fel cineva sa donezi/participi la actiunile organizate pentru Daniel Raduta. Te invit/am respectos sa-ti duci mizeriile in alta parte si sa ai putina compasiune(chiar..ai idee ce inseamna???) fata de problemele altora.

    Prietena mea din pacate este bolnava de cancer si de 6 luni de cand i-a fost descoperit, pe parcursul intregii perioade de la operatie pana in prezent, am fost martora(s-a mutat la mine in casa…ca sa intelegi de ce chiar stiu ce vorbesc…) a starilor prin care a trecut: de la operatie si extirpare tumora, la chimioterapie iar acum de 2 saptamani la radioterapie….si inca nu s-a terminat

    Nu cred ca vrei macar sa vezi/stii prin ce trece o astfel de persoana. Iti doresc din inima sa nu treci tu sau membrii fam tale printr-o experienta asemanatoare. Daca Doamne fereste ti se va intampla, iti doresc sa ai parte de oamenii de care a avut Daniel…. as vrea sa citesc atunci care este parerea ta…

    Daniel si Raluca, felicitari pentru aparitia minunii din viata voastra – Vladut – si multa sanatate Daniel….

    Cat despre nefericita disparitie dintre noi a lui Mile Carpenisan, am cam ramas fara cuvinte: Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

  7. Romana spune:

    Raluca, Diana,

    E primul meu comentariu aici cu toate ca am intrat pe site in fiecare zi. Va rog mult blocati comentarii de genul celui facut de nesimtitul asta autointitulat giovani. Sunt revoltata ca ii permiteti accesul.
    Giovani, esti un om de nimic, bun numai sa urli in desert. Esti un animal. La gunoi cu tine, imbecilule si gunoiule! Cu gandurile astea vei ajunge sub o masina, cat de curand! Idiotule!

    Raluca, Dana, imi cer scuze pentru limbaj, dar sunt revoltata cand vad postarile unor astfel de sobolani.

  8. Mihai Valeanu spune:

    Si stai linistit, ca nu ai tu nici 1% din neuronii care circula in capul meu.

    Nici nu vrem sa avem atatia, tinere… si nici nu vrem sa fie crati intr-o eprubeta ca ai tai.
    Du-te si striga in continuare “Free Gigi” si lasa-ne pe noi in durerea noastra… complexatule.
    In legatura cu pseudonimul eu cred ca ti se potriveste ca si ala tot in vitro e facut.

  9. @Becali GiovaNNi

    Te rog eu, fii bun, si mergi in alta parte sa-ti expui gandurile. Ti-as fi dat cateva amanunte in legatura cu sotul meu dar cum ai zis ca nu te intereseaza nu o s-o fac. Si daca nu te intereseaza, nu inteleg ce cauti pe acest site.

  10. Becali GiovaNNi, când vei fi faţa în faţă cu moartea (fiindcă nimeni nu este nemuritor) să-ţi aminteşti de cinismul de care ai dat dovadă când ai mânjit acest blog cu mizeria sufletului tău.Poate atunci ai să înţelegi că uneori banii nu sunt priviţi ca pe ceva care te îmbogăţeşte ci ca pe ceva ce are puterea de a nu lasa sa moara un tanar care mai este si tatăl unui copil abia născut!
    Raluca , şterge acel comentariu otrăvit,şi toate cele ce-au urmat, ca nu cumva Daniel să vadă şi să fie afectat. El trebuie să se ştie iubit şi aşteptat de toţi cei ce au auzit povestea lui. Nu are voie să fie tulburat de nimic, mai ales că trecerea in nefiinţă al celui ce a fost minunatul Om Mile Carpenisan, cu siguranţă i-a produs o mare suferinţă. Va doresc intregii familii, tot binele din lume. Vă vom fi alături toţi oamenii-OAMENI, iar animalele să se ducă în pustiuri să-şi urle frustrările!

  11. cipslim spune:

    Va rog frumos, respectivul este un troll si ei nu trebuie hraniti. Scoateti comentariile lui, mai ales pe un astfel de post.

    In rest, asa e viata, omul propune si Dumnezeu dispune.
    Dumnezeu sa-l ierte.

  12. cezar spune:

    Bah ce oameni, unii nu merita sa traiasca pe pamant… asa e la romani, in loc sa fie fiecare fericit ca e in viata o ia pe aratura… Eu sunt din Suceava si habar nu am cine e Raduta Daniel, dar nu cred in teoria cu inscenarea bolii. Acum vreo 2 ani a murit un prieten din cauza acestei boli, s-a topit in cateva luni si avea doar 22 de ani, nu i-as dorii la nimeni asa o boala sau sa glumeasca cu asa ceva.

  13. Adina spune:

    Dormi in pace Mile!Sa-ti fie calea usoara si Dumnezeu sa iti stea alaturi in calatoria in care ai purces.

  14. Imi cer scuze, dar nu voi mai permite in acest post comentarii razboinice. Multumesc pentru intelegere.

  15. Carmen spune:

    Parca in viata cateodata totul devine nedrept, sunt lucruri pe care numai Dumnezeu le stie, de ce un om ca Mile a plecat dintre noi cand a facut numai bine. Ma sperie gandul ca oameni care au luptat sa redea o viata acum nu mai sunt. Lupt cu disperare pentru viata nepotului meu Radu (http://radubragadireanu.blogspot.com/) si mi-au trecut mii de ganduri afland de moartea lui Mile.
    Dumnezeu, acolo sus, sa te rasplateasca pentru tot ce ai facut draga Mile!
    Dar pretul nu mai conteaza, viata merge inainte, Daniel fii tare si lupta pentru a face ceea ce Mile a facut pentru tine.
    Dumnezeu sa aiba grija de tine si familia ta, sunt sigura ca se va termina cu bine!

  16. Daniel, soarele a răsărit şi astăzi pentru tine ! Te salută şi îţi zâmbeşte încrezător! Fii şi tu la fel ca el! Noi necunoscuţii îţi suntem în continuare alături şi-ţi aşteptăm cu nerăbdare salutul tău victorios. Sănătate multă ţie şi fratelui tău, la care ne gândim la fel de mult.

  17. cemah spune:

    cum se mai simte daniel? in cat timp aflam daca a functionat tratamentul?

    • Daniel este in a 10-a zi dupa infuzia de celule stem(adica dupa transplant). Se afla in camera sterila, asteptand ca celulele sa inceapa sa produca, iar indicatorii sangelui sa inceapa sa creasca (leucocite, trombocite, hemoglobina). Doctorii spun ca in 10 zile, ar trebui sa inceapa productia celulelor stem. Pana acum totul este in regula, asteptam cu nerabdare ca aceste celule sa inceapa sa produca.

  18. Daniel, primăvara te aşteaptă să o iei la braţ şi împreună cu Raluca şi Vlăduţ să vă plimbaţi fericiţi pe aleile parcurilor înflorite!
    Incă puţin ! Lumea te aşteaptă să o cucereşti cu zâmbetul tău !

  19. Raluca, te rog să le transmiţi soţului şi cumnatului tău sănătate! La fel vă urez şi vouă, familiei lor. Sper ca toate rugăciunile şi contribuţiile să vă ajute. Şi fie ca sfintele sărbători de Paşti să vă aducă lumina bucuriei – vestea vindecării!

  20. cemah spune:

    inteleg ca in maxim o luna valorile sangelui vor reveni la normal si daniel va fi perfect sanatos.

  21. ariciulparos spune:

    era o vorba despre cineva care arunca o piatra in apa si alti 10 nu reusesc sa o scoata. nu stiu de ce trebuie sa se raspunda unor aberatii ale unui individ. sau mai bine spus sa-i dea apa la moara. ignorarea este solutia.
    si este de apreciat faptul ca desi probabil a scarbit postul nu a fost sters de catre raluca(ta).

    dar eu intrasem pentru altceva sa spun.
    mi-e dor de voi.

  22. anonim spune:

    Sunt in continuare cu gandul alaturi de voi. Daniel lupta, sunt sigura ca nu-i e usor sa stie ca are un pui mic acasa, pe care inca nu l-a strans in brate niciodata..
    Ma rog sa fie totul bine, sa vina in curand acasa la familie.

  23. Cami spune:

    Raluca, Daniel si Vladut, va doresc cu Paste linistit, luminat si fericit! Multa sanatate!
    Toate gandurile noastre bune!

    S-auzim de bine si de veselie!

  24. Alex spune:

    Alex & bestylish este alaturi de voi. Sarbatori Fericite in continuare si sa auzim numai de bine.

  25. florarie spune:

    Dumnezeu sa il odihneasca, ce pierdere…. Ma cutremur numai cand ma gandesc, ai scris cuvinte superbe, meritorii despre Mile…

Lasă un răspuns

*