Astazi au donat 7 oameni! Inca 2 mai asteptau, sper sa nu fi intampinat greutati. Va sunt profund recunoscator voua si celorlalti 150 de oameni care vor sa doneze pe viitor!

Am vorbit si cu asistenta ce se ocupa de mine despre donatiile viitoare si situatia este asa: sangele va ajunge in mod sigur la mine (sau va fi folosit ca moneda de schimb) daca va fi donat aici la Fundeni. Chiar daca va duceti la Institutul de Hematologie sa donati explicit ptr mine, nu e 100% sigur ca va ajunge la mine sau va fi folosit la schimb pentru mine.
Deci cel mai indicat ar fi, mai ales pentru cei din lista care au A2, sa astepte urmatoarele apeluri pentru donatie. Cei de aici vor incerca sa ma anunte din vreme cand o sa mai fie nevoie si o sa anunt si eu pe blog.
Eu insa m-as bucura foarte tare sa donati sange si la Institut, oricand vreti. Puteti specifica ca este pentru mine. De fapt nu conteaza la cine ajunge, conteaza ca sigur ca va ajunge la un om care are nevoie de el. Am aflat ca aici sunt internati 100 de copii cu leucemie!
Inca ceva: daca stiti deja ca aveti A2, dar nu stiti RH-ul, nu va faceti alte teste, pentru ca statistica zice ca 84% din cei care au A2, au RH pozitiv, adica ce am si eu.

6 comentarii on Multumesc pentru donatii!

  1. indy spune:

    Din cate am citit eu pe net cei cu RH negativ pot dona si celoc cu RH pozitiv, asa e ?

  2. dan spune:

    Da, asa e, mi-a confirmat asistenta

  3. Anonymous spune:

    Dan cum altfel te putem ajuta?

    – crezi ca face sens o clinica din alta tara?
    – transplant de maduva este o solutie?

    Ciprian

  4. dan spune:

    Transferul la o clinica din strainatate cred ca e total contraindicat, odata ce am inceput tratamentul.
    Deocamdata, nu stim daca e nevoie de transplant. Mai sunt niste analize im desfasurare al caror rol e sa dea ultimele detalii despre boala.

  5. Anonymous spune:

    Buna,

    Cu donatul e cam complicat pentru mine, dar dupa cum a zis si Ciprian, te mai putem ajuta si cu altceva?

    Multa sanatate, rabdare si incredere!
    Steluta

  6. Anonymous spune:

    Buna Madalin! Acum nu sunt in tara si nu pot dona sange si pt ca sunt sub limita de greutate… Dar cum spunea Steluta, am putea face si noi astialalti ceva?

    Sanatate!
    Madalina (Rogoz)

Lasă un răspuns

*