Un grup de oameni s-a mobilizat si a reusit sa stranga 200.000 semnaturi pentru un proiect de lege care sa aloce 6% din bugetul statului sanatatii (adica cam de 2 ori cat in prezent). Evident proiectul de lege ar trebui si aprobat de Parlament …
Oricum, iata ca sunt oameni care lupta! Bravo lor! Ma intreb cum ar putea sa-i sustina omul de rand in acest demers. Poate facand un mare miting in fata Parlamentului in ziua dezbaterii proiectului?


3 comentarii on Iata si o idee de schimbare

  1. Anonymous spune:

    si cei extra 3% de unde o sa fie luati? de la invatamant ?

  2. Anonymous spune:

    poate din salariile lor, din masinile achizitionate si din ce mai fura zi de zi, an de an… off, slabe sanse

  3. Anonymous spune:

    Poate din banii alocati la Ministerul Tineretului? Al turismului? Al IMM-urilor? Care isi au rostul exact cat frectia cu carmol la piciorul de lemn.

    Cum zicea cineva intr-o postare anterioara… putem deocamdata doar sa votam cu "ceilalti". Nu pentru ca ar fi mai buni, dar Romania a dus-o cel mai bine la cativa ani dupa inceperea rotativei la guvernare.

    Mai exista oameni care s-ar implica intr-o cauza buna, dar din ce in ce mai putini si mai descurajati. SI ma uit si la mine… pana acum daca as fi gasit un portofel pe strada, primul lucru era sa caut datele de contact. Zilele trecute am pierdut niste acte fara nici o valoare materiala pentru gasitor, cu date de contact, intr-un dosar… Si acum imi pun problema… oare eu sa mai ajut de acum? De ce? Pe cine? Poate dupa ce imi trece gustul amar voi uita si voi face ca pana acum.

Lasă un răspuns

*