A trecut si ultima faza din primul ciclu. Adica 3 zile de citostatice in “doza mare” spre deosebire de prima faza, unde au fost doze moderate. Si dozele mari s-au simtit … in special in stomac, care a avut multe de indurat si eu odata cu el. Care stomac da semne de revenire dupa vreo 4 zile in care am mancat foarte putin. In rest … oboseala maxima in zilele cu citostatice si 1-2 zile dupa. Combinata cu greata de la stomac, iti da o sa stare in care n-ai chef de nimic. Astepti doar sa se termine. Si s-a terminat! Energie am din nou, chit ca stomacul nu e inca in forma de dinainte.
A … si noua mea coafura, 100% rezistenta la orice factor extern, incepe sa se contureze. E foarte interesant pentru ca demult vroiam sa ma tund zero si sa vad cum imi sta; si evident ca … nu am gasit momentul potrivit. Imi place, s-ar putea sa o pastrez si dupa ce-o sa-mi creasca din nou parul.
Din pacate, parul de pe fata nu da semne de slabiciune, asa ca voi fi nevoit sa ma rad in continuare.
Peste vreo 2-3 saptamani o sa stim si ce rezultate a avut acest prim ciclu de citostatice. Adica cate din celulele anormale din maduva au fost distruse.


7 comentarii on Din nou despre chimioterapie

  1. Anonymous spune:

    draga madalin, suntem alaturi de tine! multa sanatate si curaj!
    steluta

  2. Anonymous spune:

    sanatate multa si putere! suntem alaturi de tine si iti citim mereu posturile!

  3. Daniel Madalin Raduta spune:

    Multumesc mult pentru suport!

  4. Calator prin lumea larga spune:

    Esti tare, omule! Scuze, nu te cunosc (desi parca te-as cunoaste de multa vreme), dar nu m-am putut abtine… Bravo tie! Tine-o tot asa, pastreaza-ti atitudinea! Si dupa ce termini cu boala, sa te apuci sa scrii o carte, ca sa mai invatam si de-alde noi de la tine. Pana atunci, eu iti recomand din inima "Marti cu Morrie" – Mitch Albom.
    Multa, multa sanatate!

    Gabriela Prodan

  5. Daniel Madalin Raduta spune:

    @calator … Eu il cunosc pe fratele tau, din perioada BitDefender. Chiar azi m-a vizitat, dupa ce a facut efortul sa vina pana aici ca sa doneze sange pentru mine. Si mi-a zis ca vroiai sa faci si tu asta in Galati, dar din pacate sistemul nostru sanitar nu e atat de bine pus la punct incat sa fii sigura ca sangele ajunge pana aici. Respect si pentru atitudinea voastra!

  6. Radu spune:

    Dupa a treia doza o sa "scapi" si de parul de pe fata, la fel ca si cel de pe corp, nu trebuie sa te grabesti :) . Stiu ca suna ciudat dar e o parte tare buna in asta. O sa creasca la loc dupa, mult mai des si mai cretz…

    Cat despre cum o sa te simti pregateste-te sa fie mai rau inainte de a incepe sa fie bine, si nu uita nici un moment ca cel mai bun medicament este sa ai incredere in tine si in corpul tau ca vei trece prin asta cu bine!

    Multa sanatate! Si poate mai important, multa putere!

  7. Daniel Madalin Raduta spune:

    Mersi de incurajari Radu

Lasă un răspuns

*