Multumesc!
Tin sa va reamintesc ca ar fi bine sa fiti prezenti pe la 7:30 – 8:00, in Centrul Transfuzional din Sectia de Hematologie a spitalului Fundei si ca e foarte important sa specificati ca donati ptr Raduta Daniel. Dupa donare, vi se va inmana un biletel cu o stampila pe el care atesta faptul ca ati donat pentru mine. E foarte important ca acel biletel sa ajunga la doamna Carolina (etajul 2, camera asistentelor) sau direct la mine (salon 200 de la etajul 2).


2 comentarii on Iarasi s-au adunat donatori in timp record!

  1. Anonymous spune:

    Buna Daniel, poti intreba o asistenta de acolo: daca am facut vaccinul antigripal acum aproximativ 3 sapt, pot dona? As vrea sa stiu ca sa vin sau nu maine. Mersi

  2. Anonymous spune:

    Am ajuns la 7:00, să fiu eu primul, asta după ce m-am învârtit de câteva ori prin curte încercând să aflu unde-i secția asta secretă de hematologie. Am aflat. Am ajuns și la cabinetul cu pricina. Bat la un geam, iese o tanti și îi zic că am venit să-mi donez tot sângele (atât de omenos sunt!). Cică doar după ora 8:30. Nu-i bai. Mă duc la gastroenterologie să moțăi pe un scaun. zZz.

Lasă un răspuns

*