Titlul va duce probabil cu gandul la bungee jumping, parapanta, alpinism. Eu experimentez in acest moment alt fel de senzatii tari: imunitate aproape de zero! Ultima cura de citostatice se pare ca a avut un efect devastator asupra maduvei (sa speram ca si asupra celulelor canceroase) care produc celule pentru sange. Cum arata sangele meu acum: leucocitele (care lupta impotriva infectiilor) au ajuns la un nivel de 200 (un organism sanatos are peste 4000) si trombocitele (responsabile de coagularea sangelui) la un nivel de 2000 (nivelul normal este de peste 200.000).
Sunt asadar paranoic cand vine vorba de igiena si foarte atent sa nu fac vreo miscare care sa-mi provoace vreo sangerare cat de mica.


3 comentarii on Senzatii tari

  1. Anonymous spune:

    Asta e efectul tratamentului,refacerea depinde insa de organismul tau dar si de modul de hranire incearca sa bei sucuri din sfecla rosie, radacina de patrunjel,radacina de telina combinat cu portocala,grepfruit ce iti permite specificul bolii-incearca si Cantastim este un vaccin imunostimulator facut de Cantacuzino-intreaba daca ai voie sa-l faci si fa-l cu toata increderea i l-am facut si eu mamei mele care a avut o problema asemanatoare numai ca ficatul ei a cedat,pe acolo trec toate aceste chimicale,pe langa imunitatea care in cazul tau e grav afectata si ficatul poate fi la fel de afectat.
    Optimism maxim si la lupta!!!!!!!!!cat despre sanatate multa,insanatosire grabnica sunt niste urari de politete!

  2. Andra spune:

    Daniel suntem alaturi de tine! Tu esti o persoana puternica si credem ca in curand vei invinge!

  3. Anonymous spune:

    Tinand cont ca se apropie sarbatorile-cu pasi repezi, eu iti doresc din tot sufletul sa-ti aduca macar un gram de sanatate, sa-ti dea putere si sa pasesti in noul an plin de speranta si forta de a invinge boala.
    La multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi!!!

Lasă un răspuns

*