Tocmai am aflat că un om care are un cuvânt greu de spus in societatea noastră, Dan Voiculescu, susține lupta mea.  Va face eforturi ca să acopere costurile rămase și eforturi mediatice si politice care să atragă atenția asupra problemelor din sistemul medical românesc. Probleme care mă obligă pe mine și pe mulți alții mai puțin mediatizați să-și petreacă zilele de boală cerând ajutor financiar pentru tratamente care nu se pot face în România din varii motive: n-avem fonduri, n-avem dotări, n-avem expertiză, n-avem registre, etc.

Sunt sigur că multe din problemele existente s-ar putea rezolva dacă ar exista voință din partea celor care ne conduc. Și mă bucur tare mult că domnul Voiculescu s-a implicat în ceea ce este mai mult decât lupta lui Daniel Răduță pentru viață: lupta împotriva leucemiei!

Vă mulțumesc!


19 comentarii on Respir lin. Sigur va fi bine.

  1. Jay spune:

    Nu m-am indoit nici un minut. Felicitari tie pentru ca ai avut puterea sa lupti, celor care au tinut “valul” mergand si tuturor celor care au contribuit ;)

  2. gabi spune:

    chiar nu conteaza motivul pentru care dan voiculescu a ales sa te ajute.important e ca acum o parte din chin s`a terminat, poate partea cea mai grea a suferintei tale.
    va fi bine…o sa vezi.

  3. irongates spune:

    Dumnezeu sa fie cu tine, oamenii au fost si sunt. Venim la botez sa sarbatorim VIATA

  4. David spune:

    hai ca se poate. Avem nevoie de tine !!!

  5. [...] Până acum nu aveam o părere grozavă despre tine, dar de-acum ştiu că poţi face şi lucruri bune. Cel puţin ajuţi un om să respire lin. [...]

  6. [...] Daniel respiră lin. Eu mă sufoc de fericire. Vocile noastre au fost auzite. Cea mai bună veste a venit din partea lui Dan Voiculescu. [...]

  7. Alina si Cornel Zainea spune:

    Daniel, Raluca sunteti doua persoane minunate! Asa cum sunt toti cei care v-au sustinut si v-au ajutat in acest drum inceput greu dar cu licariri din ce in ce mai puternice de lumina! Aveti admiratia noastra si cu siguranta a tuturor celor care va cunosc pentru lupta pe care o purtati, pentru taria de care dati dovada.Cu siguranta stiu ca nu e usor sa ai mereu moralul ridicat si sa lupti intr-un sistem pe care il cunoastem deja, dar cu toate acestea ati dat dovada de mult curaj si tarie de caracter. In timpuri in care putini aprecieaza viata cu adevarat, si mai mult, si-o iau pentru motive neinsemnate, Daniel, esti un EXEMPLU. Poate acest lucru nu-l simti sau poate nu poate influenta starea ta de sanatate, dar sa stii ca ceea ce faci conteaza pentru cei care pot sa inteleaga rostul vietii. VIATA este atat de pretioasa, cu bune cu rele, trebuie traita pentru ca este doar una. Va dorim multa sanatate! Sa treceti cu bine de urmatorul mare pas, transplatul, si sa va bucurati din plin de copilul vostru. Copil care va fi mandru de parintii lui!

    • Daniel Raduta spune:

      Cred ca Alina a scris randurile astea, nu?
      Poate nu am fost chiar un exemplu, dar daca am reusit sa pun pe ganduri alti oameni, ma bucur mult. Daca alti oameni se uita altfel la viata lor acum, atunci inseamna ca am fost un om important.

  8. alishor spune:

    Un exemplu de viata, incredibil de frumos se intampla lucrurile!

  9. [...] de ce scriu despre asta, dar ma bucura faptul ca, de la zi la zi, suma stransa de la oameni pentru Daniel Raduta a crescut vizibil. Nu sunt ruda, nu sunt prieten, nu sunt nici macar vreun apropiat de-al lui Dan [...]

  10. [...] Potrivit reportervirtual domnul Dan Voiculescu va acoperi diferenta de bani pentru operatia  lui Daniel Raduta, in [...]

  11. [...] on 18.2.2010 1. Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...]

  12. Al spune:

    sper ca nu te superi pe mine ca am alta parere: era frumos daca ce a facut domnul Voiculescu era un gest nemediatizat de dumnealui. eu cred ca e mult PR la mijloc (urmareste zilele urmatoare blogosfera). stii mai bine decat mine ca au fost si alti oameni de afaceri care au avut o contributie importanta si au preferat sa nu faca valuri mediatice. evident ca din locul tau lucrurile se vad altfel (perspectiva e alta cand cutitul ajunge la os). si de asemenea calul de dar nu se cauta la dinti.
    cunosc oameni din BD care au facut sacrificii mai mari pentru tine decat Voiculescu. cu un impact mai redus, e adevarat. e de apreciat ca un milionar in euro doneaza (spre deosebire de altii). dar nu cred ca merita un post din partea ta. sunt oameni mai aproape de tine care ar merita.

    • Daniel Raduta spune:

      Da, sunt multi oameni, mai aproape de mine, care ar merita sa le ridic cate o statuie. Lor o sa le multumesc cu totul altfel, intr-un mod mult mai cald si intim decat un post pe un blog. Si ei au recunostinta si prietenia mea si or sa stie ca sunt acolo oricand ar avea nevoie. Plus ca sunt sigur ca unii ar prefera sa nu fie mentionati in mod public. Plus ca o sa vina si randul sa le multumesc pe acest blog, dar astept o zi de liniste in care sa fac o lista extensiva din care sa lipseasca cat mai putini.
      Din partea mea domnul Voiculescu poate sa-si faca reclama oricat ar vrea, PR-ul pro Voiculescu poate sa fie oricat de intins in blogosfera, atata timp cat isi va asuma al treilea angajament pe care si l-a luat: ca isi va folosi influenta pentru a aduce in discutie in mass-media si la nivel de autoritati guvernamentale problemele sistemului medical care au adus si vor aduce zeci si sute de bolnavi in situatia mea.
      Sper din tot sufletul ca toata valva pe marginea cazului meu sa duca la imbunatatorea situatiei pentru viitori bolnavi de leucemie si nu numai. Si daca Dan Voiculescu isi va folosi puterea si influenta politica si media sa faca valva pe marginea problemelor din sistem, asa cum a promis, atunci ii voi mai scrie un post special de multumire.

    • nasii spune:

      Al, esti stupid si esti rau. Atat spun. Conteaza de ce si din care motiv un om incearca sa salveze o viata de OM? Conteaza? Conteaza?
      Viata lui Daniel e infinit mai pretioasa de PR, de Dan Voiculescu, sau de tine.
      Te consider.. te consider.

      Merita un post din partea ta. Chiar il merita, Daniel. Abia astept, peste 10 ani sa ne amintim de acest comentariu.

      Al, moartea, nu are nevoie de pr.

  13. Leonard Costescu spune:

    Trista povestea ta, Daniel. Dar cu happy-end si asta conteaza cel mai mult. Foarte frumos si gestul de multumire pentru Dan Voiculescu. Macar pentru faptul ca a initiat o lege. O problema fundamentala. Statul trebuie sa se implice si sa ajute mai mult oameni aflati in asemenea situatii. Sa nu te superi pe mine, poate a sunat un pic ofensator, dar nu este. Este o problema generala. Poate dupa ce se va termina tot cosmarul asta, romanii vor intelege ca nu toti mogulii au sange patat. Nu am nici o legatura cu Voiculescu, ba mai mult, pana de curand il critam. Am aflat in schimb de la sora mea, care – poate e, intr-o conjunctura potrivita acum, un exemplu – ca Fundatia Dan Voiculescu este implicata in sustinerea tinerelor talente din orice domeniu. Sora mea are un vis, acela de a deveni pictorita. Uite ca si pentru ea, la fel si pentru tine – se poate. Si este frumos, al naibii de frumos, sa te simti in siguranta.

  14. [...] Îmi este imposibil să nu salut gestul lui Dan Voiculescu de-a dona bani pentru cauza lui Daniel Răduţă. Implicarea energică a celor şapte zâne – care au scormonit mediul online autohton pentru [...]

  15. nasii spune:

    Succes. M-am batut cu idiotul ala de pe .com

    Succes

  16. [...] Daniel, are de dus o luptă grea atât fizic cât şi psihic. Nu e de ajuns faptul că trebuie să lupte cu boala, dar cu siguranţă se gândeşte şi la viitorul băiatului său. Totuşi, cred că acest copilaş ce se va naşte îi va oferi lui Daniel şi mai multă putere de luptă şi o va învinge! [...]

Lasă un răspuns

*