Săptămâna trecută a fost vizita de 6 luni după transplant, la spitalul din Milano. Toate bune și frumoase din nou, s-a terminat prima etapa a recuperării, începe a doua, care va dura probabil încă 6 luni. A fost eliminat medicamentul care mai ținea puțin maduva fratelui meu in frâu, dar rămân în continuare pe terapia anti-virală/fungică/bacteriană. Deși acum 2 luni mă simțeam gata de urcat munți, acum mi-am dat seama de ce recuperarea dureaza 1 an sau mai mult: maduva donatoare fiind acum total liberă, pare că mai atacă pe ici pe colo oraganismul meu. Deocamdată e vorba de chestiuni mai mult neplacute decât periculoase, gen nivel scăzut de energie.

De-acum am prins și mai mult curaj în a-mi schița noua mea viață. Noua față a site-ului încearcă de altfel să reflecte acest lucru. O să revin cât de curând și cu alte noutăți.

Am rămas dator cu niște documente care să arate și să justifice sumele cheltuite până acum. Mulțumindu-vă încă o dată din suflet pentru ajutorul acordat, o să vă rog să mai aveți puțină răbdare, până primesc de la spital facturile cu toate serviciile efectuate până acum. Din motive care îmi scapă, cei de la administrație mă tot amână de vreo 2 luni, dar cred că au și ei interesul să-și recupereze banii cât mai repede, pentru ca de ceva vreme nu le-am mai transferat nimic.


3 comentarii on Mai mult curaj

  1. Silviu spune:

    Daniel, excelenta surpiza mi-ai facut cu noul site si aceste randuri!
    Poza, desi nu e foarte clara, reflecta multa bucuria si starea ta pozitiva de viata.
    Multa sanatate si bucuri alaturi de ai tai!

  2. gabi spune:

    Buna Daniel, intru des pe site-ul tau dar nu am avut curaj sa iti scriu. Ma bucur ca esti bine , din tot sufletul. Sunt momente cand ma apuca starea de panica ( teama pentru sotul meu) dar intru pe site-ul tau si imi mai trece. Ii povestes sotului meu despre tine , povestea ta si cel putin eu, dar cred ca si el, prindem curaj sa putem merge mai departe.
    Multa sanatate intregii familii1

  3. Daniel Raduta spune:

    Multă putere vă doresc la amândoi! Poți să-mi scrii și direct folosind pagina de contact.

Lasă un răspuns

*