În sfârșit s-au hotărât medicii asupra programului de consolidare. Se pare că vacanța s-a instalat și aici de ceva vreme, pentru că au tot așteptat rezultatele unor analize. Vestea bună e ca și după a doua cură de citostatice sunt în remisie completă, așa că ei au decis asupra unui program de consolidare care va dura (cel puțin) o lună, timp în care eu va trebui să stau aproape de spital pentru monitorizare. N-ar trebui să apară probleme deosebite, dar e totuși nevoie de o monitorizare frecventă.
Chiar de-aș putea însă să plec, tot n-aș putea pentru că mi-e foarte greu să merg. Asta datorită unei dureri intense care se instalează în piciorul stâng atunci când merg, durere cauzată (se presupune) de iritarea unor nervi din cauza deselor injecții făcute direct în coloana vertebrală. Urmează să fac analize mai amanunțite care ar trebuie să ne dea mai multe informații (sper) asupra cauzei. Și poate se găsește și un remediu sau pur și simplu va trece durerea (ar trebui să fie ceva temporar).


6 comentarii on Si acum sa consolidam remisia

  1. Adi Pircalabu spune:

    Daniel, iti citesc periodic jurnalul. E, privit dintr-un punct de vedere egoist, complet fascinant sa ai sansa sa poti invata din experienta cuiva care a reusit sa faca, dintr-un caz clinic, o poveste care pe mine personal m-a motivat si ma motiveaza in continuare sa incerc ca, din putinul pe care-l pot da, sa-i ajut pe cei cu probleme de sange.
    Multa sanatate tie si familiei, aveti grija unul de celalalt si totul o sa fie ok.

  2. Daniel spune:

    Sincer mă bucură că oamenii învață ceva din experiența asta a mea. Sper că te-a pus pe gânduri și în alte privințe.
    Sănătate maximă și ție!

  3. maria spune:

    Bine ca este boala in remisie!
    Acum mai trebuie sa ai rabdare sa dispara durerea si sa faci tratamentul de consolidare.Sigur ca te-ai saturat de atitea sfaturi dar pentru mine faptul ca boala ta se afla acum in remisie mi se pare una din cele mai mari reusite ale tale.Poti sa mergi mai departe cu alte si alte incercari de a te face bine.Iti doresc putere si rabdare ca esti pe drumul cel bun !
    Zile bune cu binecuvintare bunului Dumnezeu si multa rabdare !

  4. briana spune:

    daniel, ai fost si esti un luptator si un exemplu pt mine si pt multi altii cred. ai sa invingi si de data asta, iti doresc din suflet sanatate, putere si optimism!!

  5. lwando spune:

    hi everyone this lwando

  6. mary spune:

    ..dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce Daniel…si eu cred ca tu esti un luptator si poti trece inca odata peste asta.nu iti pierde increderea in dumnezeu…si da,foarte bine faci ca ii multumesti lui dumnezeu pentru tot…fii recunoscator… dumnezeu sa te intareasca si ai incredere in El.

Lasă un răspuns

*