Pentru ca vine octombrie si pentru ca dupa atata timp pot in sfarsit sa deschid caietele in care Madalin a scris pentru Vladut, o sa transcriu un pasaj:

“Inchei cu un gand care trebuie neaparat scris. Viata este un dar minunat, am simtit asta in cei 30 de ani de pana acum, traiti una peste alta cu folos, cu pasiune. Deslusesc acest dar si mai clar acum, cand ma lupt cu o boala care ameninta sa-mi ia viata asta minunata pe care mi-o imaginez zi de zi impreuna cu mama ta si cu tine. Asa ca orice ti s-ar intampla in viata, nu uita ca ea e cel mai pretios lucru ce ti-a fost dat si vei gasi pana la urma, in jurul tau, ceva care sa te faca sa nu irosesti darul suprem. In jurul tau, printre oameni.”

Am un inger.


3 comentarii on Inca un pic din el

  1. Sabina spune:

    Draga mea, meriti sa ai un inger! In spiritul acestei postari, am scris si eu azi :) http://www.sabina-cornovac.ro/.....-de-viata/

  2. Nastase Elena spune:

    M-au podidit lacrimile la citirea acestui ,, pasaj,,, mai ales ca l-am cunoscut si stiu ce om a fost……da. a fost si amintirea lui ramane vesnic in inimile noastre, iar ingerul pt.care s-a scris acest pasaj va intelege mai tarziu ca tatal lui a luptata cu viata dar pana la urma a fost invins……Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa vegheze de acolo de sus asupra micutului Vladut.

  3. Andreea spune:

    Multumesc Madalin! Multumesc pentru darul nepretuit pe care ni l-ai facut spunandu-ne, atat de clar si atat de simplu si de nenumarate ori in ultimii 2 ani, ce trebuie sa pretuim cel mai mult in aceasta viata. Chiar daca am mai pierdut pe cineva foarte drag acum multi ani, abia acum am inceput sa privesc cu alti ochi viata … datorita voua dragi prieteni, tu si Raluca. De cate ori am impresia ca dau de greu, gandul la tine, la vorbele tale, ma face sa reconsider situatia, sa vad partea plina a paharului si sa zambesc. Da, sa zambesc. :)

    Multumesc Raluca! Multumesc ca impartasesti cu noi gandurile tale si ale lui Madalin. Imi doresc si imi propun sa nu irosesc darurile voastre ci sa le folosesc zi de zi, secunda de secunda!

    Va sunt adanc recunoscatoare pentru ceea ce am invatat de la voi! Multumesc!

Lasă un răspuns

*