ieri, am primit un frumos ghiveci cu crizanteme galbene.

mi-am adus aminte cand am primit flori ultima oara. s-a intamplat la milano, undeva in ianuarie sau inceput de februarie, dupa ziua mea. cineva a sunat la interfon si am primit o cutie, in care erau trei trandafiri rosii si un biletel pe care scria “te iubesc, madalin.” din spital, desi se simtea rau, reusise cumva sa organizeze si asta.

acum doua seri, dupa un alt exercitiu de rememorare, am adormit foarte trista. a doua zi, dis de dimineata, fara sa aiba habar de starea mea, Vladut a venit la mine, m-a privit cu ochii lui albastri si s-a cuibarit la pieptul meu, lasandu-ma sa-l strang in brate. face asta foarte rar.

am primit multe ganduri bune zilele astea.

sunt recunoscatoare si BINE, desi o mai scrantesc din cand in cand. :) de vinerea trecuta am in minte niste versuri: “lucrurile bune, vin daca le-astepti” :)

ei, care e cel mai bun lucru care vi s-a intamplat azi?


6 comentarii on Bine

  1. Silviu spune:

    Cel mai bun lucru a fost contactul de FB care m-a ajutat acum sa-ti citesc articolul foarte repede.
    Si ma bucur ca esti “recunoscatoare” pentru ca ai de ce: ai langa tine o comoara inestimabila! :)

  2. Camelia spune:

    Incep intai prin lucrurile bune care mi se intampla in fiecare zi, si de care inca ma minunez: cei mai frumosi si iubitori doi copii din lume, cel mai siret motan si cel mai afectuos catel din lume, cel mai indiferent si mai rezistent pestisor rosu din lume (rezista zile bune uitat, fara mancare). Ei sunt comorile vietii mele, care stralucesc in fiecare zi si care nu-mi lasa timp pentru tristete, boala, sau ganduri negre.
    In plus, astazi am primit o invitatie la masa de la un vechi coleg de job, pe care am acceptat-o. Si e asa de placut sa te pierzi in a vorbi despre lucruri marunte, la masa. Intr-un restaurant cald, intr-o zi rece, cand pe geam se vad frunzele artarilor deja celebre pentru culorile lor. Si un desert cu muuuuulta ciocolata.
    Si, nu in ultimul rand, un gand bun pentru tine (face si el parte din lucrurile bune de azi). Si pentru toti prietenii mei, care-mi insenineaza zilele, cu vorbele lor bune si cu prezenta lor.
    Sa aveti o zi buna in fiecare zi!

  3. Raluca spune:

    Pt mine cel mai bun lucru, nu doar azi, ci in general e cand vad bunatate in oameni. Stiu ca suna banal, dar am ajuns la concluzia ca “bunatatea” asta e cel mai de pret lucru pe care il poti gasi intr-un om. Toate celelalte manifestari umane sunt egoiste, sau vanitoase….macar putin. Bunatatea e altruista, e pura, e neinteresata….Anyway, ce vroiam sa spun eu stangaci, e ca desi ma intristeaza ceea ce s-a intamplat si in spite ALL that…. toate posturile voastre (ale tale si ale lui Madalin)emana o stare de bine…de bun…

  4. Bea spune:

    pe mine mama m-a invatat sa ma rog pt vesti bune, si ma rog sa primesc o veste buna ca sa imi insenineze ziua si o primesc, oricat de mica dar stiu ca mi-e dedicata mie :) .
    Un gand bun si de la noi, Raluca!

Lasă un răspuns

*